Week van de Pijn september 2016

De activiteiten voor de Week van de Pijn van 26 september tot 1 oktober 2016 krijgen steeds meer vorm.

Op 28 september vindt in het Eye Amsterdam een congres voor professionals plaats met als thema “Chronische pijn: behandeling en nieuwe inzichten”. Op 29 september volgt op dezelfde locatie een tweede congres met de titel: “Chronische pijn: samenwerken van medisch tot complementair. Handvatten en eigen regie”. Dit keer voor een breder publiek, zoals professionals uit de verpleging, complementaire behandelaars, welzijnsmedewerkers en paramedische professionals.

Naast de congressen zijn er ook regionale events tijdens de week van de Pijn. Diverse professionals organiseren allerlei activiteiten in het hele land. Twee initiatieven zijn vanuit het Netwerk Chronische Pijn ontstaan. Dit is een minisymposium in Den Haag als kick-off om tot transmurale afspraken en een aanzet tot ketenzorg in deze regio te komen. In Apeldoorn is er een bijeenkomst voor de huisartsen en POH-ers.

Vanaf 15 januari is er een compleet nieuwe website van PijnSamen met een nieuw logo, een kalender met activiteiten en nog veel meer nieuws. www.pijnsamen.nl.

Bewerkt op 02-02-2016 om 11:02
Terug