Ontwikkelingen Health Deal

Werkbezoek Pijn en Mobiliteitskliniek de Bilt
Een afvaardiging van het Regionale Pijnnetwerk Midden Kennemerland (NH) was onlangs op uitnodiging bij de Pijn- een Mobiliteitskliniek in de Bilt. Het doel van dit werkbezoek was om inspiratie op te doen voor de opzet en financiering van het initiatief van het samenwerkingsverband in Midden Kennemerland.
Het werkbezoek leverde veel inspiratie op om het initiatief van het samenwerkingsverband in Midden Kennemerland tot een groot succes te kunnen maken. Binnenkort wordt gestart met enkele multidisciplinaire pilotgroepen.
De Pijn en Mobiliteitskliniek is reeds actief. Meer informatie is te vinden via hun website.

 

Inspiratie bijeenkomst Health Deal Regio Arnhem/ Nijmegen op 13 februari jl.
Het doel van de inspiratiemiddag was om informatie uit te wisselen over de Health Deal chronische pijn in de regio Arnhem/Nijmegen. Maar liefst zo'n 80 personen kwamen samen in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen, waaronder leden van de kerngroep, oefentherapeuten van het Netwerk Chronische Pijn en andere belangstellenden.

Het programma bestond uit een mix van diverse sprekers die bij de regionale Health Deal betrokken zijn en presentaties vanuit de verschillende werkgroepen. De aanwezigen gingen tot slot met leden van de kerngroep en een werkgroep naar keuze in gesprek om informatie uit te wisselen en om te discussieren oer nut en noodzaak van de werkgroep. Een zeer geslaagde middag waaruit blijkt dat het onderwerp Chronische Pijn steeds meer in de belangstelling komt te staan.

 

 

Bewerkt op 04-04-2019 om 09:25
Terug